Visste du at vi også selger lakkabiner i tillegg til å utføre service?

Vi i Kabinservice AS selger og monterer lakkabiner 

- vi er leverandør i Norge av Karosseriverksted fra den svenske produsenten Pivab. 

Karosseriverksteder er for mange forskjellige bruksområder! Hvis behovet er for små til mellomstore kjøretøy, kan Pivabs karosseriverksteder tilpasses for å møte kundenes behov.

 

Vi som leverandør i Norge vil ta hensyn til ditt behov og miljøet som karosseriverkstedene skal installeres i slik at du får det mest fordelaktige og effektive systemet som man kan ha.


Pivab har et rykte for å produsere lakkabil og maleanlegg av topp kvalitet. Derfor valgte vi i Kabinservice AS Pivab som vår leverandør.

Dent Mobile XL ®

Dent Mobile XL er en flott patentert løsning for de som ønsker å supplere sine eksisterende anlegg med mobilt, fleksibelt system for mindre skader på større kjøretøy. Produktet består av 2x flyttbare aggregater, 1x Tilluftsaggregat og 1x Avtrekksaggregat.

Dent Mobil L ®

Spraymalingsstasjonen tar liten plass og kan enkelt settes bort når du ikke trenger å bruke den. Den er så smart og fleksibel at du kan ta med deg Dent Mobile L for å bære den ut på jobb i kundens premisser. Tilluften kan tas fra lokalet mens avtrekksluft skal støtes ut av lokalet.

Lakkabin 

Avenir Light er en ren og stilig font foretrukket av designere. 

Industri

Industri sprøytebokser kan modifiseres for å møte kundenes krav til å tåle store gjenstander eller tung belastning. Vi er partner av Pivab som er i stand til å designe alle typer industri lakkanlegg, enten de trenger å komme inn gjennom en større dør foran, på siden eller til og med senkes inn gjennom taket. 

Vi i Kabinservice AS som leverandør i Norge ordner med alt fra oppmåling, tilpasning og bestilling. 

Bilder av lakkabiner fra Pivab

Alle typer lakkabiner kan du se mer om 

Link til produkter - se Pivab.se
undefined

Elektrisk anlegg

Siden vi er tilknytet elektrofirmaet TT Elektro AS kan vi også bistå raskt med det elektriske anlegg.

Kontakt oss

Serviceavtaler

For ditt lakkanlegg om du er proff billakkerer med lakkabin eller lakk-anlegg til industri er service og vedlikehold en del av dette.

 

Årlig service og vedlikehold av lakk og industrianlegg utføres etter ønsket inerval.

Litt om service og vedikehold

Ulike produkter og deler

Vi anskaffer det meste av alle slitedeler

Litt om produkter